Kreu

Shërbim i besueshëm i ndërtimit që nga viti 1990. Ne nuk po ndërtojmë thjesht shtëpi. Ne po ndërtojmë ëndrrat.

Pse ne?

PËRVOJA 25+ VJEÇARE

Ne kemi qenë në treg që në fillim të viteve ’90, duke ofruar zgjidhjen më të mirë për klientët tanë.

ÇMIMET KONKURRUESE

Ne ofrojmë gamë të ndryshme të produkteve në lokacione të ndryshme duke na bërë konkurrues në treg.

GARANCIA E PËRJETSHME

Ndërtesat tona janë projektuar dhe ndërtuar duke siguruar cilësi më të lartë në treg.

SUPORT I SHPEJTË

Ne mbështesim klientët tanë përmes çdo hapi nga marrja e vendimit për blerje pas shitjes.

SHËRBIMET TONA

Ndërtime Komplekse Rezidenciale

Ndërtime Rezidenciale & Industriale

Prodhime të Materialeve të Ndërtimit

Renovime Ndërtesash

Konsulencë Inxhinierike

Konsulencë Arkitektonike

KLIENTËT & PARTNERËT